buy & sell designer fashion
pre-ow​ned with love

buy & sell designer fashion pre-owned with love

Mijn naam is Yvonne en SixtyNine voor pre-owned designer kleding is mijn droom die werkelijkheid werd. Na een lange loopbaan in het onderwijs wilde ik bezig zijn met mode én een bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. Met dat idee begon ik in juni 2018 voor mezelf.

SixtyNine is een boetiek voor pre-owned fashion & accessoires. Hier probeer ik, en dat is mijn passie, de wereld op een fashionable manier een stukje duurzamer te maken. Bij mij vind je alleen items van goede kwaliteit en van de mooiste merken, voor een aantrekkelijke prijs. Met veel zorg en liefde zoek ik de mooiste designer pareltjes uit en geef deze een tweede leven.

Niet alleen kleding, maar ook merktassen, schoenen en accessoires vind je bij SixtyNine. Naast tijdloze items vind je bij mij ook bijzondere en unieke kledingstukken waar je een lange tijd plezier van kunt hebben. Je outfit is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je zelfverzekerd en trots laten voelen, dat is wat een outfit kan doen. Kleding moet bij je passen. En dat is waar het om draait bij SixtyNine.

In mijn visie moet shoppen een beleving zijn. Niet routineus alle rekken langs en weer naar buiten, maar een uitje waar jij op het gemak de perfecte items scoort. Daar maak ik dan ook mijn missie van. Zodra je de winkel binnenkomt, moet dit voor jou aanvoelen als een warm bad. Bij mij krijg je alle aandacht en eerlijk advies. Graag zoek ik de mooiste items uit, passend bij je persoonlijkheid. Bij SixtyNine geen ‘fast fashion’, maar gezellige ‘slow fashion’ waar jij alle aandacht krijgt die je verdient. Het doet mij plezier wanneer jij na een gezellige middag met een nieuwe outfit en een grote glimlach de deur uitloopt.