buy & sell designer fashion
pre-ow​ned with love

buy & sell designer fashion pre-owned with love

Inbreng en verkoop

Je kleding is geld waard
Een kast vol kleding die je niet (meer) draagt? schoenen die je nooit aanhebt omdat ze toch niet zo lekker zitten? Vijf mooie tassen terwijl je er maar een gebruikt? Wij verkopen ze graag voor je. Lees hieronder verder en dan zien we je graag met jouw inbreng in onze winkel!

Hoe werkt het inbrengen
Na het maken van een afspraak (0031 6 16 234435) kun je je kleding ter verkoop inbrengen. de afspraak maken we het liefst in de ochtend van woensdag t/m zaterdag. Je kleding wordt geselecteerd en gelabeld en vervolgens in de winkel gehangen. 

Hoe werkt het verkopen
We verkopen uitsluitend kleding, schoenen en accessoires (voor dames) die er als nieuw uitzien. Dus wandel kritisch door je kast en breng alleen de mooie actuele items die je niet (meer) draagt.

Wat je ontvangt
Aan het einde van het seizoen nadat we een afspraak voor (eventuele) nieuwe inbreng hebben gemaakt en je items zijn verkocht, krijg je 40% van de door ons gehanteerde verkoopprijs uitbetaald. 

Fris & Schoon
Koop jij muffe kleding? Onze klanten ook niet. we kunnen alleen schone, vlekkeloze en (k)reukloze artikelen aannemen die in perfecte staat zijn.

Eigentijds
Onze klanten willen stijlvolle (merk) artikelen die niet ouder zijn dan drie seizoenen. Breng ons dus je voormalige favorieten, maar laat bulkpartijen oude kleding thuis.

Conditie
Detail is belangrijk! als er een knoopje mist, een naadje openligt of een rits defect is, dan kunnen we het helaas niet aannemen. Het loont om te zorgen dat je artikelen in perfecte staat zijn.

Vijfstappenplan

Wij verkopen uitsluitend merkkleding die er als nieuw uitziet. Breng dus alleen de goede artikelen die je niet meer draagt. we hebben liever één tas met mooie spullen dan een bulkpartij kleding. Hieronder volgt een stappenplan met verkooptips, neem de stappen goed door, dan zien we je graag met jouw inbreng in onze winkel! en bouw je een leuk spaarpotje op

Stap 1

Breng in naar het seizoen
Wij verkopen zomerkleding in de zomer, winterkleding in de winter, herfstkleding in, nou,  je begrijpt vast wel wat we bedoelen. Let er op dat je inbreng niet ouder is dan drie seizoenen.

Stap 2

Conditie telt
Net als jij zoeken onze klanten naar artikelen die in perfecte staat zijn. Wanneer je uitkiest wat je wilt verkopen, wees er dan zeker van dat de knopen ‘knopen’ en de ritsen ‘ritsen’, en dat elk artikel fris ruikt en is gestreken, klaar voor een nieuwe eigenaar.

Stap 3

Breng het in
Na het maken van een afspraak hebben wij het liefst dat je jouw kleding verpakt in een stevige, grote tas voorzien van je naam en telefoonnummer.

Stap 4

Inschrijven & beginnen
Wanneer je voor het eerst bij SixtyNine inbrengt wordt je ingeschreven en krijg je een uniek klantnummer. Alle inbreng wordt genoteerd en jij krijgt hiervan een kopie. Bij de inbreng wordt ook gevraagd naar nieuwprijs van het item, dit en de conditie is medebepalend voor de verkoopprijs.

Stap 5

Uitbetalen & retouren
Aan het einde van het seizoen wordt er een afspraak gemaakt en wordt de opbrengst van de verkochte kleding uitbetaald. Niet verkochte kleding neem je weer mee of wordt indien gewenst aan een goed doel gegeven.