SixtyNine

De trends in de huidige modewereld wisselen zich zo snel af dat iedere fashionista het liefst ieder seizoen een compleet nieuwe garderobe aanschaft. Fast fashion dus. Iets wat je niet echt duurzaam kunt noemen en wat zorgt voor een grote ecologische ‘voetafdruk’. Zonde! Een kledingstuk kopen dat al eerder gedragen is, is een stuk duurzamer.

SixtyNine is een boetiek voor tweedehands fashion & accessoires. Hier probeer ik, Yvonne met veel passie de wereld op een fashionable manier een stukje duurzamer te maken. Veel mensen denken al snel dat tweedehandskleding ouderwets en vies is. Niet bij SixtyNine! Met veel zorg en liefde zoek ik de mooiste designer pareltjes uit en geef deze een tweede leven. Zo zijn de items helemaal fris wanneer deze in de winkel hangen. Niet alleen kleding, maar ook merktassen, schoenen en accessoires vind je terug bij SixtyNine.

sixtynine_valkenburg


Bewust je kleding kiezen hoeft niet moeilijk te zijn. Bij mij vind je alleen de mooiste merken van goede kwaliteit en prachtige uitstraling, voor een leuke prijs. Naast tijdloze items vind je ook bijzondere en unieke kledingstukken waar je voor lange tijd plezier van kunt hebben. Je outfit is een weerspiegeling van je persoonlijkheid. Je zelfverzekerd en trots laten voelen, dat is wat een outfit kan doen. Kleding moet bij je passen. En dat is waar het om draait bij SixtyNine.

Shoppen moet een beleving zijn. Niet standaard snel alle rekken langs en weer naar buiten, maar een uitje waar jij op het gemak de perfecte items scoort. Hier maak ik dan ook mijn missie van. Zodra een klant de winkel binnenkomt, moet dit aanvoelen als een warm bad. Bij mij krijg je alle aandacht en eerlijk advies. Graag zoek ik de mooiste items uit, passend bij je persoonlijkheid. Dit zorgt vaak voor leuke en verrassende reacties.

Bij SixtyNine geen ‘fast fashion’, maar gezellige ‘slow fashion’ waar jij alle aandacht krijgt die je verdient. Het doet mij iedere keer weer veel plezier wanneer een klant na een gezellige middag met een compleet nieuwe outfit en een grote glimlach de deur uitloopt.